XBLOG logo @2x

Ανανεωμένο Hotmail online

Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα γενιά Windows Live Hotmail από την Microsoft. Το νέο Windows Live Hotmail, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες email στον κόσμο, με περισσότερους από 375 εκατ. ενεργούς χρήστες, αναβαθμίζεται σημαντικά, καθώς γίνεται πιο γρήγορο, προσφέρει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και διαθέτει αναβαθμισμένο φίλτρο προστασίας για τα ανεπιθύμητα email, γεγονός που το καθιστά 80% πιο αποδοτικό σε σύγκριση με την προηγουμένη έκδοση.

Τα χαρακτηριστικά του νέου Windows Live Hotmail

  • Web Messenger: Για όσους χρησιμοποιούν το MSN Messenger, το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι τους σε αυτό χρησιμοποιούν και το Windows Live Hotmail. Έτσι μπορούν εύκολα να τους αναγνωρίσουν και να μιλήσουν απευθείας μαζί τους μέσα από την εισερχόμενη αλληλογραφία τους.
  • «Ο προσωπικός σας ταχυδρόμος»: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό email, όπως Gmail ή Yahoo mail, μπορούν με το Windows Live Hotmail  να τους διαχειριστούν όλους, μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του  Hotmail.
  • Αυξανόμενος αποθηκευτικός χώρος: Αποθηκευτικός χώρος που μεγαλώνει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ώστε να υπάρχει πάντα ελεύθερος χώρος για την αποθήκευση σημαντικών email και αρχείων, προκειμένου να αποφύγετε τη διαγραφή σημαντικών μηνυμάτων.
  • Ενιαία λίστα «φίλων»: Η διαχείριση των λογαριασμών στο Messenger και στο Hotmail γίνεται από ένα μόνο μέρος ενιαία, παράλληλα διευκολύνεται η εισαγωγή στοιχείων επαφών από άλλα δίκτυα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ αποστέλλονται ενημερώσεις στο Messenger σε κάθε καινούργιο email.
  • Νέα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας: Το Windows Live Hotmail μεταφέρει αυτόματα την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο φάκελο “Junk” εξασφαλίζοντας  μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Χρήση του email εν κινήσει: Δυνατότητα πρόσβασης στο email μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mobile.live.com και με την εισαγωγή του Windows Live ID.
  • Πρόσβαση μέσω POP3: Δυνατότητα πρόσβασης στο email μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού, με οποιοδήποτε πρόγραμμα λογισμικού όπως το Windows Live Mail και το Microsoft Office Outlook.
  • Άλλες νέες δυνατότητες: Η υπηρεσία αυτή δεν προβάλει μόνο ενημερώσεις των επαφών στο δίκτυο του Windows Live, αλλά ενημερώσεις και από τρίτα δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Flickr.

Το νέο Windows Live είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα windowslive.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.