XBLOG logo @2x

Ανανεωμένο blogZ.gr: 30.000 λεύγες μέσα στη blogόσφαιρα!

Με νέο design και νέες υπηρεσίες μας υποδέχεται πλέον το blogZ.gr, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από ένα χρόνο, ενώ τώρα περιέχει στη βάση του περισσότερα από 30.000 blogs!

Πλέον το blogZ.gr είναι εμπλουτισμένο με μία σειρά χαρακτηριστικών social news service, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του να προωθήσουν τα καλύτερα -κατά τη γνώμη τους- posts από τα ελληνικά blogs που είναι καταχωρημένα σε αυτό.

Στο blogZ.gr μπορείτε να προτείνετε οποιοδήοτε αξιόλογο άρθρο -ακόμα και δικό σας- που θα εντοπίσετε σε κάποιο blog και πιστεύετε ότι αξίζει να το μοιραστείτε με άλλους, να δώσετε την ψήφο σας στα άρθρα που σας αρέσουν, να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο ό,τι γίνεται στα πιο δημοφιλή blogs χάρη στον aggregator του blogZ, να καταχωρήσετε συναντήσεις και οποιοδήποτε άλλο σημαντικό γεγονός σχετικά με τα blogs και φυσικά να γνωρίσετε άλλους bloggers!

Αναπόσπαστο κομμάτι του blogZ.gr αποτελεί η μηχανή αναζήτησής του, μέσα από την οποία μπορείτε να ψάξετε και να ανακαλύψετε ό,τι συμβαίνει και γράφεται στα ελληνικά blogs!

Πολλά μπράβο στον Στέφανο Καράγκο και την Άβα Μπαμπίλη που βρίσκονται πίσω από το project που ακούει στο όνομα blogZ.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.