XBLOG logo @2x

Ανανεωθήκαμε!

Καιρό τώρα θέλαμε με τον Τάσο να ανανεώσουμε το xblog.gr, όσον αφορά την εμφάνισή του. Ήδη χρησιμοποιούσαμε το προηγούμενο theme για περίπου ενάμιση με δύο χρόνια, οπότε ένα φρεσκάρισμα ήταν αναγκαίο!

Έτσι, μαζί με τον Απόστολο από την Digitalbox αναζητήσαμε την καλύτερη δυνατή λύση και συμφέρουσα ταυτόχρονα. Δοκιμάσαμε κάποια wordpress premium themes και τελικά καταλήξαμε σε αυτό που βλέπετε τώρα, το οποίο παραμετροποιήθηκε από τον Απόστολο για να έρθει στα μέτρα μας.

Ίσως βελτιώσουμε ή/και προσθέσουμε κάποια πράγματα ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος απ΄το αποτέλεσμα, ελπίζω το ίδιο κι εσείς! 🙂

Με το παρόν theme, το xblog μάλλον ξεφεύγει λίγο από το κλασσικό στήσιμο “blog” όπως έχουμε συνηθίσει, δηλαδή με τα post το ένα κάτω απ΄το άλλο, ένα ή δύο sidebar κλπ, και φέρνει περισσότερο σε web magazine – portal, κάτι το οποίο μου αρέσει αρκετά.

Η πλοήγηση κατά τη γνώμη μου βελτιώθηκε αρκετά, ενώ πλέον ο καθένας μπορεί να δει δεξιά στο sidebar τα πιο δημοφιλή post (βάσει views) των τελευταίων 30 ημερών κλπ. Σημαντική βελτίωση και στην εμφάνιση των post στις κατηγορίες, αφού πλέον τα post εμφανίζονται με μία μικρή εικόνα αριστερά (thumb).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το σημείο στον Απόστολο από την Digitalbox, που τον ζαλίσαμε αρκετά αυτό το διάστημα! Η συνολική υποστήριξή του για εμάς είναι πολύ σημαντική. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και αν ψάχνεστε για web design, web development ή web hosting θα καταλάβετε αμέσως ότι πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία.

[photo by Casper H. Petersen]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.