XBLOG logo @2x

Αλλαγές στις γραμμές του ΗΣΑΠ και μπόλικη διαφήμιση στα ΜΜΕ

Η διοίκηση του ΗΣΑΠ επιτέλους αποφάσισε να ξεκινήσει τα έργα αλλαγής των γραμμών του δικτύου του, προκειμένου τα δρομολόγια να διεξάγονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και επιτέλους χωρίς τους ενοχλητικούς θορύβους, που ακούμε κατά την κίνηση των συρμών πάνω στις υπάρχουσες γραμμές.

Λόγω των εργασιών, σήμερα και αύριο, οι σταθμοί στα Πετράλωνα, το Θησείο και το Μοναστηράκι δεν θα λειτουργήσουν, ενώ από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2009 η συχνότητα των δρομολογίων σε όλο το δίκτυο του ΗΣΑΠ θα είναι μειωμένη, μέχρι να ολοκληρωθούν δηλαδή οι εργασίες.

Κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω, είναι ότι εδώ και μία περίπου εβδομάδα ο ΗΣΑΠ έχει ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια για τις αλλαγές. Την προηγούμενη Κυριακή είδα διαφημιστικές καταχωρίσεις στις εφημερίδες, ενώ αυτές τις μέρες πήρε το μάτι μου σποτάκια στην τηλεόραση.

Θα είμαι πολύ καχύποπτος αν πιστέψω ότι η διαφημιστική εκστρατεία έχει να κάνει έστω και λίγο με την γνωστή εγκληματική ενέργεια κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία εργάζεται στην ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ, εταιρεία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των σταθμών και άλλων εγκαταστάσεων της ΗΣΑΠ ΑΕ.

Το λέω με την έννοια ότι “μπουκώνοντας” τα ΜΜΕ με διαφήμιση, είναι σαν να τους λες μην πολυ-ασχολοηθούν με το θέμα, με αποτέλεσμα αυτό να ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου.

Από την άλλη βέβαια, σε σχετική ανακοίνωση της ΗΣΑΠ ΑΕ διαβάζω, μεταξύ άλλων:

Μάλιστα στην ΑΕ ΗΣΑΠ έχουν κατατεθεί αντίγραφα σχετικών ελέγχων, από τις κατ΄εξοχήν αρμόδιες υπηρεσίες για εργασιακούς ελέγχους, δηλ. αυτές του Σώματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, από τα οποία προκύπτει ότι δεν διαπιστώθηκε παράβαση των εργατικών ή άλλων διατάξεων.

Μακάρι να είμαι εγώ ο καχύποπτος, αλλά κάτι δε μου κολλάει σε αυτή την υπόθεση…

[photo by Ava Babili]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.