XBLOG logo @2x

Ακυρώθηκε η συναυλία των Groove Armada

Ακυρώθηκε η συναυλία των Groove ArmadaΤην προηγούμενη εβδομάδα είχα ανεβάσει ένα post σχετικά με τη συναυλία των Groove Armada που θα γινόταν σήμερα στο θέατρο του Λυκαβηττού. Η συναυλία όμως τελικά ακυρώθηκε. Έλαβα σχετική ενημέρωση από τη διοργανώτρια Vertigo Productions πριν από μερικές ημέρες, παραθέτω παρακάτω το σχετικό κείμενο, για να προλάβω οποιονδήποτε είχε διαβάσει για τη συναυλία στο blog και σκόπευε να πάει.

H Vertigo Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση,να ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας των Groove Armada στο Θέατρο Λυκαβηττού, την Δευτέρα 02 Ιουλίου. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με το συγκρότημα και λόγω των επιπτώσεων του εκτεταμένου καύσωνα σε συνδυασμό με την ανησυχία του συγκροτήματος λόγω των επεισοδίων σε πρόσφατες συναυλίες, αποφάσισαν από κοινού ότι θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της συναυλίας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το συγκρότημα υπόσχεται να συναντήσει το ελληνικό κοινό υπό καλύτερες συνθήκες σε μία επερχόμενη περιοδεία.

Η Vertigo Productions ζητάει συγγνώμη από τους καταναλωτές που προχώρησαν στην αγορά εισιτηρίων των οποίων η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από τα αντίστοιχα σημεία αγοράς τους, από σήμερα και για διάστημα ενός μηνός.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι πρώτες “παρενέργειες” από τα επεισόδια που έγιναν στο Ejekt Festival άρχισαν να φαίνονται.. Προσέξτε στο παραπάνω κείμενο “..σε συνδυασμό με την ανησυχία του συγκροτήματος λόγω των επεισοδίων σε πρόσφατες συναυλίες” στο Ejekt αναφέρονται.. Ο καύσωνας δε νομίζω να επηρεάζει τόσο, άλλωστε η θερμοκρασία σήμερα είναι καλύτερη από ότι τις προηγούμενες μέρες και άλλωστε και στο θέατρο Λυκαβηττού και σε άλλα μέρη τόσες συναυλίες γίνονται αυτές τις μέρες, πχ Metallica στο Terra Vibe στα πλαίσια του Rockwave Festival κλπ..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.