XBLOG logo @2x

Ακαδημία κλιματισμού από την LG

Την Ακαδημία Κλιματισμού εγκαινίασε τη Δευτέρα η LG στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Φάληρο. Πρόκειται για την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εγκαινιάζει εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης για συστήματα κλιματισμού, ενώ και η μητρική εταιρία έχει ιδρύσει έως σήμερα 62 ακαδημίες σε όλο τον κόσμο.

Σε χώρο συνολικής επιφάνειας 226 τμ, το εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγκατάστασης εξωτερικών μονάδων. Το ύψος της επένδυσης για την υποδομή και την κατασκευή της Ακαδημίας Κλιματισμού ανήλθε στα 350.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας της εκτιμάται ότι αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Ακαδημία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 εκπαιδευόμενους ανά ημέρα, και αφορά κυρίως σε προσωπικό δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων κλιματισμού, πωλητές καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, εγκαταστάτες μηχανημάτων κλιματισμού, μηχανικούς (γραφεία μελετών), μαθητές τεχνικών σχολών, φοιτητές τμημάτων μηχανολογίας, εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service και το προσωπικό της LG Electronics Hellas.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαφορετικά προγράμματα εκπαίδευσης, ανάλογα με την ειδικότητά τους και απόλυτα προσαρμοσμένα σε επίπεδο περιεχομένου, διάρκειας και συχνότητας. Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται εξειδικευμένες θεματικές ενότητες, όπως εγκατάσταση και συντήρηση, ανίχνευση βλαβών, αλλά και άλλα ζητήματα, όπως η ενεργειακή απόδοση των συστημάτων κλιματισμού.

Μέσω της Ακαδημίας δίνεται η δυνατότητα για σύνδεση της θεωρητικής κατάρτισης με την πρακτική εφαρμογή, για εξοικείωση και εξειδίκευση σε όλα τα προϊόντα κλιματισμού της LG, και, τέλος, για συνεχή βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.