XBLOG logo @2x

Αισχροκέρδεια

Πού? Σε club της Αθήνας. Το Σάββατο που μας πέρασε έπαιζαν στο συγκεκριμένο club γνωστοί djs. Έτσι και πήγαμε με την παρέα μου στο event. Λόγω του ότι γνωριζόμαστε με τους djs μπήκαμε μέσα free. Πήραμε τα ποτάκια μας κλπ και κάποια στιγμή αργότερα ήθελα να πιω νερό. Στο μεταξύ είχε πάρει το μάτι μου ότι αρκετοί μέσα στο club κρατούσαν μπουκαλάκια. Έτσι έχοντας υποψιαστεί ότι το νερό δεν το δίνουν δωρεάν, κατευθύνθηκα στο bar, λέγοντας στην barwoman: “Ένα ποτηράκι νερό αν έχεις την καλοσύνη”. Και μου απαντάει: “Νερό μόνο μπουκαλάκι 2 ευρώ”.

Τι??? Νερό 2 ευρώ??? Για ένα μικρό μπουκαλάκι νερό ζητάτε 2 ευρώ??? Το νερό είναι κάτι που πρέπει να προσφέρεται αφιλοκερδώς, ειδικά σε clubs. Και καλά εγώ μπήκα free στο club. Οι περισσότεροι όμως που πλήρωσαν 20 ευρώ (είσοδο + ποτό), τους ζητάς να πληρώσουν και για νερό? Ντροπή και αίσχος. Επειδή δε θέλησα να δώσω συνέχεια εκείνη την ώρα, έστειλα email στο club για να διαμαρτυρηθώ για το θέμα.

Απάντησαν ότι με ευχαριστούν για την υπόδειξη μου και ότι σε άλλα clubs η τιμή για να πιεις νερό είναι 3 ευρώ και πάνω.

Γέλασα πολύ με την απάντησή τους, γιατί μας περνάνε για ηλίθιους. Τους απάντησα και γω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, σε κάποια clubs έχουν κανάτες ή μπουκάλια με ποτηράκια δίπλα για να βάλεις όποτε και όσο νερό θέλεις, ενώ σε άλλα πολύ απλά ζητάς νερό από τη barwoman ή τον barman.

Διανύουμε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από την ακρίβεια. Ίσως σε κάποιους φανώ υπεροβολικός, κάποιοι θα πούνε για 2 ευρώ κάνω έτσι? Ναι για 2 ευρώ. Είναι καθαρή αισχροκέρδεια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.