XBLOG logo @2x

Αίσχος κύριοι

Ντροπή σας κύριοι και κυρίες που κυβερνείτε (ή μάλλον πάτε να διαλύσετε) αυτή τη χώρα. Ντροπή σας κύριοι και κυρίες που καλύψατε τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Λυπάμαι που θα το πω κυρία Μαριέτα μου, αλλά κοντεύεις να κάνεις την παιδεία της χώρας μπουρδέλο. Ήδη μερικοί “τομείς” στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας έχουν περάσει σε.. ιδιωτικά χέρια, βλέπε κυλικεία και διάφορα άλλα. Αν περάσουν ολοκληρωτικά σε ιδιώτες τότε ζήτω που καήκαμε. Όπου μπήκαν ιδιώτες τα τελευταία χρόνια (παραλίες, μέσα μεταφοράς κλπ) τα γάμησαν όλα (σόρρυ για την έκφραση).

Ήταν συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι σε φοιτητές αυτή; Αφήνουν τους “γνωστούς-άγνωστους” να κάνουν την Αθήνα λαμπόγυαλο για άλλη μία φορά και τα βάζουν με τους φοιτητές που διαδηλώνουν όμορφα και ωραία; Δε μπορείτε κύριοι ΜΑΤατζήδες να συλλάβετε τα 20-30 άτομα που σπάνε, καίνει και καταστρέφουν πειρουσίες, αλλά μπορείτε να εξαντλείτε την αυστηρότητά σας στη ναιολαία της χώρας; Τόσα χημικά είχαν πολλά χρόνια να πέσουν.

Αυτά. Διαβάστε και το κείμενο του Βαγγέλη Γράσσου στο agnostos.gr, με κάλυψε πλήρως και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει. Καλό βράδυ.

ΥΓ: Για τις εξελίξεις στα θέματα της παιδείας και των καταλήψεων μπορείτε να ενημερώνεστε και από το ειδικό site που έστησαν οι φοιτητές στη διεύθυνση www.edopolytexneio.org.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.