XBLOG logo @2x

Ήβη Fruitea, Πρώτη παρουσίαση σε bloggers

Ακόμα μία εταιρία επέλεξε να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα πρώτα σε bloggers: Πρόκειται για την Pepsico-Ήβη και τη νέα σειρά Ήβη Fruitea, που αποτελείται από δύο προϊόντα, ρόδι και φράουλα, τα οποία συνδυάζουν χυμό, αναψυκτικό και τσάι!

Πριν από μερικές ημέρες έλαβα πρόσκληση για το event, έτσι σήμερα το μεσημέρι βρέθηκα στο Hard Rock cafe, μαζί με άλλους εκλεκτούς bloggers, για να δοκιμάσουμε το νέο Ήβη Fruitea, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του προϊόντος.

Δοκίμασα το νέο Ήβη Fruitea και στις δύο γεύσεις, ωστόσο με κέρδισε αυτό με γεύση ρόδι, άκρως δροσιστικό και ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι που έρχεται! Το Fruitea με γεύση φράουλα μου θύμισε έντονα πριν από χρόνια όταν ήμουν μικρός και έπαιρνα σιρόπι ή αντιβίωση με γεύση φράουλα, οπότε δε νομίζω να το ξαναδοκιμάσω.

Μου άρεσε που όλο το event κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς βαρετές «επίσημες» παρουσιάσεις που συνήθως γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Έλενα ήταν πολύ άνετη με όλους, αν και μας τα χάλασε λίγο στην αρχή, αφού άργησε ένα εικοσάλεπτο να έρθει στο event, με αποτέλεσμα να την υποδεχθούμε εμείς και όχι αυτή εμάς, όπως αναγραφόταν στην πρόσκληση, χεχε.

Αμέσως μετά το event εξασφαλίσαμε το making of του video clip του «Ψάχνω την αλήθεια» που αποτελεί το επίσημο τραγούδι του Ήβη Fruitea, το οποίο μπορείτε να δείτε πρώτοι εδώ στο xblog.gr!

Ακολουθούν επίσης βίντεο και φωτογραφίες από το event!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.