XBLOG logo @2x

Έχεις WIND F2G; Πάρε 5€ δωρεάν χρόνο ομιλίας τώρα!

Το WIND F2G προσφέρει 5€ χρόνο ομιλίας σε όλους τους συνδρομητές του εντελώς δωρεάν χωρίς καμία προϋπόθεση για να τα χρησιμοποιήσουν όπου και όπως θέλουν! Αρκεί μόνο μια δωρεάν κλήση στο 1245 από 20 έως 30 Νοεμβρίου 2009! Επιπλέον, εκτός από τα 5€ δώρο, οι συνδρομητές F2G θα ανταμειφθούν ανάλογα με τις ανανεώσεις που έχουν πραγματοποιήσει τους προηγούμενους 3 μήνες (Αύγουστος-Οκτώβριος).

Συγκεκριμένα:

  1. Συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει χρόνο ομιλίας αξίας 30-60€ τους προηγούμενους 3 μήνες, εκτός απο 5€, κερδίζουν αυτόματα ακόμα 2 μήνες από 5€, με την πρώτη ανανέωση του μήνα, οποιασδήποτε αξίας.
  2. Συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει χρόνο ομιλίας αξίας πάνω από 60€ τους προηγούμενους 3 μήνες, εκτός από 5€, κερδίζουν αυτόματα ακόμα 5 μήνες από 5€, με την πρώτη ανανέωση του μήνα, οποιασδήποτε αξίας.

Ενεργοποίηση & Ενημέρωση Υπολοίπου:

  • Η προσφορά διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND (εκτός WIND International, Mo΄MAD, AB, Bbest Control, Family Control) που έχουν ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31/10/2009.
  • Η ενημέρωση υπολοίπου πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1269 ή με αποστολή δωρεάν SMS στο 1269

Διευκρινίσεις:

  • Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προστίθεται στο υπόλοιπο του συνδρομητή και έχει διάρκεια ισχύος 12 μήνες
  • Για την απόδοση των επιπλέον ευρώ με την πρώτη ανανέωση του μήνα όλοι οι τρόποι ανανέωσης είναι αποδεκτοί εκτός από το WIND Sharing
  • Τα δωρεάν ευρώ μπορούν να καταναλωθούν για οποιαδήποτε κίνηση/ενεργοποίηση πακέτου κλπ
  • Η ενεργοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.