XBLOG logo @2x

Έφυγε ο Ντέμης από την ΑΕΚ

Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος μετά τον δραματικό αγώνα της «Ένωσης» με τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί άμεσα από το πόστο του, και όχι τον Μάιο, όπως είχε παλαιότερα δηλώσει.

Ο Ντέμης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσω με τον κ. Δώνη. Στεναχωριέμαι μόνο για τον προπονητή και τους παίκτες. Ίσως με αυτό τον τρόπο να συσπειρωθεί και ο κόσμος.

Με έχει ενοχλήσει η αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου. Δεν γίνεται η ομάδα να γυρίζει το ματς με δέκα παίκτες και να ακούγονται αποδοκιμασίες. Δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο. Με ξέρετε καλά και γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Θα γίνει Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα και θα δούμε τις εξελίξεις.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ο Τάκης Κανελλόπουλος. Το Δ.Σ. της ομάδα θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας για να αποφασίσει για το μέλλον της προεδρίας της ομάδας, μια διαδικασία που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος της σεζόν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.