XBLOG logo @2x

Έτσι θα είναι το νέο GETITNOW!

Το online megastore GETITNOW.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο που μας πέρασε, συγκεντρώνοντας ωστόσο πολλά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες για την εμφάνισή του, κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες να προχωρήσουν σε ανανέωση του design…

Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το φθινόπωρο του 2010 θα έβρισκε το GETITNOW.gr με νέα εμφάνιση, μετά τα αρνητικά σχόλια που έβλεπα να ποστάρουν οι χρήστες ακόμα και στο fan page του megastore στο Facebook.

Σε όλα αυτά τα σχόλια, το GETITNOW απαντούσε ότι λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που των χρηστών, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις στο site.

Έτσι, αυτές τις μέρες, δημοσιεύτηκαν στο fan page του Getitnow.gr στο Facebook screenshots από την νέα εμφάνιση που θα έχει το online megastore σύντομα…

Προσωπικά, από τα screenshots που είδα και που μπορείτε να δείτε κι εσείς σε αυτό το post, νομίζω ότι κινήθηκαν στο σωστό δρόμο όσοι ασχολήθηκαν με την σχεδίαση του site του Getitnow.gr.

Λογικά, πιστεύω ότι τέλη Αυγούστου ή κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου το Getitnow.gr θα μας υποδεχθεί με την νέα του εμφάνιση.

Πώς σας φαίνεται;

Getitnow.gr

Getitnow.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.