XBLOG logo @2x

Ένα WoW midnight party στα Public! Γνωρίστε πρώτοι το πολυπόθητο παιχνίδι!

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 21:00 μέχρι 1:00, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι περιμένει τους απανταχού gamers σε όλα τα καταστήματα Public για να γνωρίσουν πρώτοι τη συνέχεια!

Το νέο expansion του WoW φέρει τον τίτλο Cataclysm κι αυτό όχι τυχαία, αφού η εξέλιξη του παιχνιδιού φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στην πλοκή του.

Ένας ανηλεής πόλεμος θα φέρει στο προσκήνιο ζοφερές φιγούρες από το παρελθόν διψασμένες για εκδίκηση… Ο Deathwing Destroyer και οι ακόλουθοί του επιστρέφουν, σπέρνοντας το χάος και την καταστροφή μέσα από φωτιά, λάβα και φυσικές καταστροφές.

Μόλις λίγα λεπτά αφότου το παιχνίδι διατεθεί παγκοσμίως, οι gamers που θα επισκεφθούν τα καταστήματα Public στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι από όλους τη δράση του και να μάθουν από τους ειδικούς τα μυστικά που θα ξεκλειδώσουν τις επόμενες πίστες!

Η βραδιά θα αναδείξει με κλήρωση τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από μια συλλεκτική έκδοση WoW, ενώ άλλοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα WoW (συλλεκτικά μπλουζάκια, φιγούρες κλπ).

Μη χάσετε τα μεγάλα WoW midnight parties σε όλα τα καταστήματα Public, στην Αθήνα (Σύνταγμα, Πειραιάς, The Mall Athens, Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριος), τη Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos, Στοά Βαρώνου Χιρς στην Τσιμισκή), το Βόλο και τα Ιωάννινα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.