XBLOG logo @2x

Ένα rolex δώρο για τους υπουργούς μας!

Ήθελα να γράψω τις προηγούμενες μέρες για αυτό το θέμα, αλλά ένα κρυολόγημα με κράτησε στο κρεβάτι για 2-3 μέρες. Δημοσιογράφοι από το Πρώτο Θέμα μία μέρα μετά την ορκομοσία της νέας κυβέρνησης κάλεσαν στα γραφεία των υπουργών και των υφυπουργών και προσποιούμενοι τους επιχειρηματίες ή εκπροσώπους επιχειρηματιών ζητούσαν από τις γραμματείς των υπουργών να τους στείλουν από ένα ρολόι rolex δωράκι!

Από τους 40 υπουργούς και υφυπουργούς, μόλις οι 5 δεν δέχθηκαν το δώρο, οι υπόλοιποι 35 το δέχθηκαν μια χαρά! Για του λόγου το αληθές υπάρχουν online οι συνομιλίες των δημοσιογράφων-επιχειρηματιών με τις γραμματείς των υπουργών.

Το rolex δέχθηκαν: Β. Μεϊμαράκης, Σ. Χατζηγάκης, Ε. Στυλιανίδης, Σ. Καλαφάτης, Κ. Τασούλας, Γ. Ιωαννίδης, Π. Καμμένος, Κ. Χατζηδάκης, Μ. Τζίμας, Μ. Λιάπης, Α. Μπέζας, Δ. Σιούφας, Δ. Αβραμόπουλος, Ν. Μπακογιάννη, Θ. Κασσίμης, Π. Δούκας, Ι. Πλακιωτάκης, Γ. Παπαγεωργίου, Γ. Κωσταντόπουλος, Ν. Λέγκας, Κ. Κιλτίδης, Σ. Καλογιάννης, Σ. Ταλιαδούρος, Σ. Καλαντζάκου, Π. Καμμένος

Δεν το δέχθηκαν: Α. Σπηλιωτόπουλος, Α. Νάκος, Α. Λυκουρέντζος, Θ. Ξανθόπουλος, Θ. Ρουσόπουλος

Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Ντροπή, ντροπή και πάλι ντροπή. Αυτή είναι η “σεμνότητα και ταπεινότητα” που βγαίνει και λέει συνεχώς ο Καραμανλής; Άμα ξεκινήσαν να δέχονται από την πρώτη μέρα δωράκι rolex, φαντάσου τι θα δεχθούν αύριο-μεθαύριο και τι έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα από τους πραγματικούς επιχειρηματίες και όχι τους επιχειρηματίες που προσποιήθηκαν οι δημοσιογράφοι από το Πρώτο Θέμα.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.