XBLOG logo @2x

Ένας χρόνος Girl Geek Dinners!

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που ξεκίνησαν να διοργανώνονται στην Αθήνα τα Girl Geek Dinners και αύριο Πέμπτη 25/6 το γιορτάζουν με το πρώτο anniversary GGD που θα γίνει στο Microsoft Innovation Center, που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας 103, δίπλα στην πλατεία Μαβίλη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ η προσέλευση ξεκινάει στις 19:00. Ακολουθεί το πρόγραμμα του αυριανού GGD…

  • 19.30 – 19.50: “Ένας Χρόνος Girl Geek Dinners στην Ελλάδα!” από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.
  • 19.50 – 20.10: “Γυναίκα και Τεχνολογία σήμερα, στην Ελλάδα” από την Άννα Καρακατσάνη, Διευθύνουσα Σύμβουλο The PR Team. H κα Καρακατσάνη, μία νέα επιτυχημένη γυναίκα, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και της επικοινωνίας θα μοιραστεί με όσους και όσες βρεθούν στο GGD τις δικές της εμπειρίες και γνώσεις.
  • 20.10 – 20.40: One Year Women Startups at GGDs: Είναι νέες γυναίκες, με επιτυχημένες online businesses. Παρουσίασαν τη δουλειά τους στα Girl Geek Dinners και τώρα συμμετέχουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ συζήτησης, όπου ανταλλάσσουν απόψεις για τη δουλειά τους και την αγορά, συμφωνούν ή διαφωνούν. Συντονιστής του πάνελ ο Απόστολος Αϊβαλής.
  • 20.40 – 20.45: Κλήρωση Δώρων μεγάλης αξίας!
  • 20.45 – 21.30: Dinner, Drinks και απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες είναι κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (καλό είναι να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 120 συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής, όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει dress code. Απλά… Be Yourself!

Eξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέσα από το facebook event.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.