XBLOG logo @2x

Έλενα Ράπτη: “Μακάρι τα χρήματα να έφταναν για να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα”

Σήμερα στο zougla.gr δημοσιεύτηκε ένα άρθρο της Έλενας Ράπτη για την Απεργία. Πρώτον θεωρώ την Έλενα ως την ομορφότερη Ελληνίδα βουλευτή (άσχετο), δεύτερον όμως με το μισό της άρθρο διαφωνώ κάθετα. Γράφει μεταξύ άλλων ότι “Μακάρι τα χρήματα να έφταναν για να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα. Δεν είναι όμως έτσι”.

Συνεχίζει γράφοντας ότι “όσοι είναι σήμερα στους δρόμους ή δεν πήγαν στη δουλειά τους ασκούν ένα ιερό δικαίωμα. Ταυτόχρονα όμως έχουν ως πολίτες και μια υποχρέωση. Να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που είναι πρόσκαιρα ίσως δυσάρεστοι προσπαθώντας να θωρακίσουν την οικονομία ώστε να μπορέσουν να κάνουν συγκρατημένες παροχές, σε αυτούς που είναι κατ΄εξακολούθηση ανεύθυνοι υποσχόμενοι αυτό που δεν έχουν και που όταν είχαν δεν το έδωσαν και σε αυτούς που υπόσχονται παροχές που δε θα κληθούν ποτέ να δώσουν”.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Έλενα λυπάμαι, αλλά θα διαφωνήσω κάθετα! Κατά τη γνώμη μου χρήματα υπάρχουν, αλλά μάλλον δεν υπάρχουν (ή δε θέλει η κυβέρνηση να υπάρχουν) οι σωστοί άνθρωποι που θα κάνουν και τη σωστή διαχείριση. Υπάρχουν τομείς από τους οποίους μπορούν να κοπούν χρήματα και να δοθούν εκεί που υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη.

Δεύτερον, σχετικά με τις επιλογές των πολιτών, δε μας τα λέει καλά η Θεσσαλονικιά βουλευτής. Γράφει ότι οι πολίτες έχουν υποχρέωση να επιλέξουν μεταξύ αυτών που προσπαθούν να θωρακίσουν την οικονομία, μεταξύ αυτών που υπόσχονται ανεύθυνα αυτά που δεν έχουν και σε αυτούς που υπόσχονται παροχές που δε θα κληθούν να δώσουν.

Μα, τι μας λέει;

Μήπως να ανεβάσουμε τίποτα προεκλογικά βίντεο με ομιλίες του Κώστα Καραμανλή, των υπουργών του και των βουλευτών του κόμματος; Αυτοί δεν έλεγαν το ένα “θα” μετά το άλλο και τελικά στην πράξη κάνουν τα ακριβώς αντίθετα; Προεκλογικά δεν ήξεραν ότι αυτά τα “θα” μετεκλογικά δε θα είχαν κανένα αντίκρισμα;

Έλενα Ράπτη και στις επόμενες εκλογές εδώ θα είμαστε… Να μετρήσουμε τα “θα” και τις ανεύθυνες υποσχέσεις, που μόνο σκοπό έχουν την ψήφο του κοσμάκη και τίποτα άλλο… Και όταν πάρουν τους σταυρούς που θέλουν ξεχνούν και τα “θα” και όλα και μετά το γυρνάνε στο καλαματιανό, δηλαδή σε ομιλίες που ξεκινούν με τη φράση “δε θα υποθηκεύσω εγώ το μέλλον της Ελλάδας για να είμαι αρεστός”… Χα χα χα…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.