XBLOG logo @2x

Έκθεση: Athina Fair, με ρολόγια για όλα τα βαλάντια

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό η Athina Fair στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στην λεωφόρο Κηφισίας, η έκθεση που ανέδειξε τη γοητεία της ωρολογοποιίας, μετά την επιτυχία που είχε και η περσινή διοργάνωση. Ρολόγια για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, από τη μεγάλη πλειοψηφία των brands (συμμετέχουν 80 εκθέτες με 100 μάρκες) που υπάρχουν στην ελληνική αγορά, θα περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στο Helexpo Palace.

Φέτος η Athina Fair θα προσφέρει και μία μοναδική εμπειρία στους εραστές του ρολογιού. Συγκεκριμένα, 40 τυχεροί θα έχουν την τύχη να μυηθούν σε μια από τις πιο βασικές διακοσμητικές τέχνες στην ωρολογοποιία, τη χαρακτική. Αυτό θα γίνει στα σεμιναριακά μαθήματα που θα παραθέσει εξειδικευμένος τεχνικός της ελβετικής manufacture Jaeger – LeCoultre στο πλαίσιο της Athina Fair. Τα σεμινάρια αυτά θα είναι ωριαίας διάρκειας και θα λαμβάνουν χώρα δύο φορές την ημέρα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Σε κάθε σεμιναριακό τμήμα θα συμμετέχουν αυστηρά 10 άτομα, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τη διδασκαλία και να έχουν όλοι τη δυνατότητα να κάνουν πρακτική εξάσκηση πάνω στον ειδικό εξοπλισμό που μεταφέρθηκε από την Ελβετία ειδικά για την Athina Fair.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, λίγο αργότερα θα ακολουθήσει cocktail party, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα γίνει κλήρωση ρολογιών που έχουν παραχωρήσει brands που συμμετέχουν στην έκθεση, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο.

Ωράριο έκθεσης & Εισιτήρια
Παρασκευή 30/10 – 17:00-21:00 (εγκαίνια, απαραίτητη ειδική πρόσκληση)
Σάββατο 31/10 – 10:00-21:00
Κυριακή 1/11 – 10:00-21:00
Τιμή εισιτηρίου: € 10

Helexpo Palace
Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι
(δωρεάν parking στο εμπορικό κέντρο Avenue)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athinafair.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.