XBLOG logo @2x

Έγινε πατέρας στα 13 του!

Πατέρας στην ηλικία των… 13 ετών (!) έγινε ο Alfie Patten. Το μωράκι έφερε στον κόσμο η 15χρονη κοπέλα του μικρού Alfie, το οποίο κοριτσάκι, υγιέστατο και ζυγίζει περίπου 3 κιλά.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα “Sun” ότι όταν το είπε στη μαμά του νόμιζε ότι θα μπλέξει, ήθελαν πολύ το μωρό, αλλά φοβόντουσαν και την αντίδραση του κόσμου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και οι δυο τους είναι ακόμα… παιδιά!

Η κοπέλα του 13χρονου Alfie, Chantelle Steadman, βρισκόταν ήδη στην 12η εβδομάδα κύησης όταν έμαθε πως περιμένει παιδί, το αποκάλυψε όμως στην μητέρα της μερικές εβδομάδες αργότερα, όταν πλέον είχε αρχίσει να γίνεται εύκολα αντιληπτό, λόγω της φουσκωμένης κοιλιάς.

Φυσικά οι δύο νέοι γονείς δεν μένουν μαζί ακόμα, αλλά ζουν χωριστά στα σπίτια των γονιών τους. Το μωράκι μένει με τη μητέρα του και ο 13χρονος Alfie τους επισκέπτεται καθημερινά, ενώ αρκετές φορές μένει μαζί τους βράδυ.

Στο TheSun.co.uk μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τον 13χρονο πατέρα και την 15χρονη μητέρα να αγκαλιάζουν και να φροντίζουν το μωράκι τους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.