XBLOG logo @2x

Άλλα ντ΄ άλλα της Παρασκευής το γάλα!

Ένα σύντομο εισαγωγικό για να καταλάβετε τα παρακάτω: Μαζί με ένα team έχουμε το clubber.gr, site για το clubbing στην Ελλάδα. Μέσα στο site, μεταξύ άλλων, υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από events σε διάφορα clubs. Σε πολλές φωτογραφίες απεικονίζεται η χορεύτρια και φίλη μου Μ.

Τελευταία έχουν γίνει “μόδα” κάποια sites (όπως τα www.myspace.com και www.hi5.com) όπου μπορεί κάποιος να κάνει ένα register και να φτιάξει το προφίλ του, να γράψει πράγματα για τον εαυτό του, να “ανεβάσει” φωτογραφίες του, μέχρι και υπηρεσία blog παρέχουν. Προφίλ στα 2 sites που αναφέρω παραπάνω είχε δημιουργήσει η φίλη μου και χορεύτρια Μ.

Προφίλ όμως στα παραπάνω δημιούργησε και μία άλλη κοπέλα, η οποία εμφανιζόταν ως “Μ”. Τι έκανε αυτή; Παρουσιάστηκε ως “Μ.”, έγραψε ότι είναι χορεύτρια (ίσως και να είναι δε κοιτάω αυτό), έκλεψε τις φωτογραφίες της Μ. και γενικά εδώ και κάνα μήνα “υποδυόταν” την Μ. Το ανακαλύψαμε πριν από μερικές μέρες.

Πώς; Η “σωσίας” της φίλης μου είχε έρθει σε επικοινωνία (χωρίς να το γνωρίζει φυσικά) μέσω του προφίλ της στα sites κλπ με κάποιους ανθρώπους, djs κλπ που τυγχάνει να γνωρίζει και η φίλη μου η Μ. Κάποιοι μάλιστα την “πάτησαν” και μιλούσαν μαζί της για ένα χρονικό διάστημα σαν να μιλούσαν με την πραγματική. Το ανακαλύψαμε τις τελευταίες μέρες και αυτό.

Είχε μάλιστα το θράσος αυτή η κοπέλα να μου στείλει και πρόσκληση για να γίνω “φίλος” της στο χώρο που είχε στο ένα από τα 2 sites παραπάνω (την πρόσκληση μου την απέστειλε στο mail που χρησιμοποιώ στο clubber.gr). Έτσι από εκεί μάθαμε την ηλεκτρονική της διεύθυνση και επικοινωνήσαμε άμεσα μαζί της.

Η Μ. δηλαδή επικοινώνησε μαζί της σε πρώτο βαθμό, απαίτησε να σβήσει τα προφίλ της και τις φωτογραφίες και να σταματήσει να “υποδύεται” ότι είναι η Μ. Φυσικά δέχτηκε ό,τι της είπε (άμα ήθελε ας έκανε και αλλιώς) και έσβησε και τις φωτο.

Το χειρότερο που έκανε ξέρετε ποιο ήταν; Ότι είχε φτάσει σε σημείο σχεδόν να “κλείσει” και δουλειά ως χορεύτρια σε κάποιο μαγαζί! Και εκτός αυτού είχε αφαιρέσει και το διακριτικό σήμα “clubber.gr” που βρίσκεται σε όλες τις φωτο του clubber.gr.

Τέλος καλό, όλα καλά. Απλά να προσέχετε αν αποφασίσετε να “βγάλετε” την πάρτη σας στο διαδίκτυο… Κυκλοφορούν πολλοί μουρλοί και πολλές μουρλές…

Και για να μην αναρωτιέστε που κολλάει ο τίτλος του post, μη ρωτάτε εμένα.. ρωτήστε καλύτερα την “Μ.”…….

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.