XBLOG logo @2x

Νέο MacBook Air από την Apple!

Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να βγει η νέα έκδοση του MacBook Air, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φαν της Apple θα χαρούν πολύ με τις νέες δυνατότητές τους. Παρουσιάστηκαν δύο νέα μοντέλα, ένα με οθόνη 13,3 ιντσών (ανάλυση 1440 x 900) και ένα  δεύτερο των 11,6 ιντσών (ανάλυση 1366 x 768)!

Το νέο MacBook Air δεν θα έχει SSD ή HDD, αλλά έχει SSD card που είναι κάτι σαν RAM stick και είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι το boot time μειώνεται κατά πολύ. Το νέο Macbook Air έρχεται με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 320M που προσφέρει πολύ καλή ταχύτητα για browsing και τις λοιπές καθημερινές λειτουργίες ενός υπολογιστή.

Το μικρότερο MacBook Air, με τιμή 1.000 δολάρια, έχει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo στα 1,4 GHz και 64 GB χωρητικότητα, ενώ με 200 δολάρια ακόμη μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση μνήμης στα 128 GB!

To μεγαλύτερο MacBook Air, με οθόνη 13, 3 ιντσών, έχει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo στα 1.86 GHz και 128 GB storage.

Τα βασικά μοντέλα ξεκινάνε με 2 GB RAM, την οποία μπορείτε να την αναβαθμίσετε στα 4 GB.

Η μπαταρία των δύο laptop είναι ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ, καθώς το μεγάλο Air έχει διάρκεια «ζωής» 7 ωρών με συνεχή χρήση και ενός ολόκληρου μήνα σε standby! Το μικρότερο έχει 5 ώρες σε active use.

Το νέο Macbook Air έχει FaceTime Camera και έτσι μπορείτε μέσω Wi-Fi να πραγματοποιήσετε κλήσεις σε iPhone 4 και iPod Touch!

Τέλος, το νέο MacBook Air έχει Multi-Touch Trackpad, το οποίο είναι αρκετά εύκολο στην χρήση. Έτσι, με μια περιστροφή των δαχτύλων του χεριού σας, μπορείτε να κάνετε zoom σε μια εικόνα ή να την περιστρέψετε.

Λεπτομέρεις για το νέο MacBook Air μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα της Apple.

New Apple MacBook Air

New Apple MacBook Air

New Apple MacBook Air

New Apple MacBook Air

New Apple MacBook Air

New Apple MacBook Air

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.